Corneliu Goia

MasterClass LIVE

MasterClass

Gratuit

Cum să înfrunți Doliul și să Regăsești pacea interioară după ce ți-ai pierdut Soțul, Soția, Fiul sau Fiica

Descoperă Pașii prin care este nevoie să treci ca să-ți REVII și să poți merge mai departe în viață

MasterClass-ul are loc:

20230915_155851

Ce înveți la MasterClass?

20230915_154842
20230911_160001
20230915_155630

Înscrie-te chiar Acum la MasterClass-ul Gratuit

“Cum să înfrunți Doliul și să Regăsești pacea interioară după ce ți-ai pierdut Soțul, Soția, Fiul sau Fiica.”

*folosește o adresă de Gmail la înscriere. Adresele de Yahoo! nu primesc linkul întâlnirii și nu pot participa la MasterClass.

Numele meu este Corneliu Goia

Am supraviețuit multor traume din copilărie, adolescență și din viața de adult, iar astăzi îmi dedic viața pentru a ghida alți oameni în propriul lor proces de vindecare.

Mi-am dorit mai întâi să mă vindec eu însumi și am pornit o călătorie în urmă cu mulți ani de regăsire și vindecare.

Cea mai recentă traumă prin care am trecut a fost acum doi ani, când mi-am pierdut fiul cel mic, care avea doar 7 ani, și soția, într-un accident de mașina, din care am supraviețuit eu și băiatul mai mare de 10 ani. 

Încă din 2013, lucrez cu copii, tineri și adulți, și îmi cunosc foarte bine scopul in viață.

Trăind această experiența plină de durere și suferință profundă a fost nevoie să mă regăsesc din nou. 

Am documentat procesul meu de vindecare, am studiat cu atenție procesul de doliul și am ales să lucrez cu persoanele care trec prin acest proces.

Am reușit să găsesc soluții pentru a-mi vindeca viața, pe care le aplic constant pentru a mă elibera de efectele rănilor provocate de momentele dificile prin care am trecut, pentru a trăi și a experimenta această viață la maxim.

Cred cu tărie că nu există suferințe sau situații prin care trecem în această viață, care să fie mai mari decât puterea noastră și pe care să nu avem puterea să le depășim.

Știu că Doliul este un subiect Tabu, iar din acest motiv, atunci când îl trăim, suntem trântiți la pământ atât de tare încât ne simțim incapabili să ne ridicăm. 

Eu cred că este timpul să nu mai ducem această durere și suferință profundă de unii singuri, ci să vorbim despre durerea noastră ca să ne putem elibera și să trăim frumos, așa cum își dorește și persoana dragă care nu mai este alături de noi.

Vreau să te ghidez și pe tine în acest proces de vindecare.

Daca ești în doliu pentru că ți-ai pierdut recent Soțul, Soția, Fiul sau Fiica, te invit să participi la MasterClass-ul LIVE Gratuit pe care îl organizez în 4 Octombrie de la ora 19:00. 

Ce spun oamenii pe care i-am ajutat

Vino la MasterClass-ul LIVE despre Doliu și Descoperă Pașii de Vindecare ca să-ți REVII și să poți merge mai departe în viață

 

*folosește o adresă de Gmail la înscriere. Adresele de Yahoo! nu primesc linkul întâlnirii și nu pot participa la MasterClass.

20230915_155851