Fă Antrenamente de Fotbal Juvenil.

Fă-le cu Adevărat Bine.

Obține Rezultate.

_______

îți arăt pas cu pas, cum să obții rezultate în munca ta ca antrenor de Fotbal Juvenil (5-12 ani)

5 Lecții Gratuite prin E-mail

Abonează-te și le Primești Imediat!

Marketing by

Recomandă aceste lecții gratuite și altora! Le vor fi de folos.

Ce Primești pe E-mail Când te Abonezi?

Despre Corneliu Goia

Eu sunt Corneliu Goia, sunt membru fondator și antrenor principal la Clubul Sportiv Transilvania SEEDS.

 

Am iubit fotbalul de când am fost mic, și de dimineață până seara mă găseai pe terenul de fotbal. Am jucat în echipa școlii și la un club sportiv o perioada scurtă.

 

Îmi aduc aminte și acum ce îmi spuneau adulții care mă urmăreau jucând:  ”tu vei ajunge la Ajax, AC Milan, Barcelona sau Real Madrid”

 

Nu am ajuns să joc la nici una din echipele de mai sus, dar mi-am dorit dintotdeauna sa fiu implicat în Sport.

 

Mulți ani am crezut că este doar o pasiune, că trebuie să muncesc în alt domeniu pentru a avea bani, iar în timpul liber să practic și sportul care îmi aduce împlinire.

 

Pasionat de dezvoltare personală am citit multe cărți pe acest subiect încercând să-mi dau seama de vocația mea, de abilitățile mele, să înțeleg ce mă împlinește cel mai mult și ce rezultate aș vrea să las în urma mea.

 

În 2014 când am început prima data să lucrez ca și voluntar cu copiii mi-am dat seama că iubesc să fiu in preajma lor, să văd bucuria lor, să văd cum reușesc să se autodepășească și am înțeles că asta îmi doresc să fac toata viața.

Din pasiunea pentru Fotbal am fondat CS Transilvania SEEDS…

Și nu mă opresc aici!

Un lucru care m-a blocat a fost că îmi era foarte greu să aleg din multitudinea informațională existentă, să grupez informațiile didactic, cursiv, relevant, simplu, astfel încât să am claritate și o metodă care aduce rezultate.

 

Dar, cu multă perseverență si pas cu pas am ajuns unde mi-am dorit.

 

Experiența mea, de aproape 7 ani în care am lucrat și lucrez și acum, cu copiii din grupele de vărstă 5-15 ani, mi-a arătat ce funcționează, ce nu funcționează și ce trebuie să faci ca să ai antrenamente eficiente și pe placul copiilor, constant.

 

Iubesc foarte mult copiii și cred că este crucial ca fiecare antrenor să fie educat în ce privește munca cu copiii deoarece fiecare copil cu care lucrezi va deveni și cu aportul tău, adultul de mâine.

 

Cred că, la fel ca și mine, „cel de la început de drum în lumea antrenoratului”, poți fi și tu și multe alte persoane de aceea vreau să creez materiale prin care să te ajut în procesul tău de dezvoltare ca si antrenor. 

 
eu cu SEEDS C.
IMG_20200709_173311

Înscrie-te şi Începe să Faci Antrenamente de Fotbal Eficiente

Abonează-te și le Primești Imediat!

 
Marketing by

Recomandă aceste lecții gratuite și altora! Le vor fi de folos.